OVER FAMILY Heemstede

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Heemstede

Blijf gezellig eten bij Family Heemstede of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Heemstede, kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons gezellige eethuis, neem plaats op ons zonnige terras of bestel jouw favoriete Family gerecht om er thuis van te genieten; het kan allemaal.

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Heemstede ben je aan het juiste adres.

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals de Family premium black angus burger van 180gr. Maar ook de kipburger van 100% Hollandse kipfilet kunnen wij zeker aanbevelen, bestel er een portie krokante friet bij en je geniet van een heerlijke maaltijd.

Je vindt ons midden in het mooie centrum van Heemstede en er is altijd wel een parkeerplekje te vinden. Zodat jij snel kan genieten van jouw favoriete Family snack. Ken jij onze verdraaid lekkere ijsjes al? Deze zijn fantastisch lekker proef eens de sundae special sticky stroopwafel, hier rijdt men voor om.

Natuurlijk is ook aan de allerkleinste van Heemstede gedacht met onze speciale kidsmenu's is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje, Family Heemstede is er tenslotte voor de hele familie.

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“In de prachtige winkelstraat in Heemstede vind je onze sfeervolle Family, verras jezelf met een heerlijke lunch en neem gezellig bij ons plaats, wij hebben een uitgebreide lunchkaart."

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Heemstede staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion